Anlık Bildirim

LG G6 için beklenen Android 8.0 Oreo müjdesi geldi

Teknoloji devi LG, G6 için Oreo güncellemesinin önümüzdeki hafta başlayacağını onayladı. 30 Nisan'da Güney Kore'de dağıtılacak güncelleme daha sonra dünyanın diğer bölgelerindeki cihazlara gelecek.
LG G7 ThinQ'in resmi olarak tanıtılmasına birkaç gün kala, Güney Koreli şirket G7'nin selefi için büyük bir güncelleme duyurusu yaptı. LG G6, 30 Nisan tarihinde Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başlayacak.
Güncelleme ilk olarak Güney Kore'de dağıtılacak ve LG G6 sahipleri bu güncellemeyi OTA yoluyla veya telefonlarını bilgisayarlarına bağlayarak LG Bridge üzerinden alabilecekler.

Yapay zeka tabanlı özellikler de geliyor

Android 8.0 Oreo güncellemesi birkaç yeni özelliği beraberinde getiriyor. Hız, performans ve pil ömründe iyileştirmelerin yanı sıra diğer uygulamalarda işlem yapmaya devam ederken bir başka uygulamadan video izlemenize olanak sağlayan resim içinde resim (picture-in-picture) modu da var.
LG bu güncellemeyle LG V30S ThinQ ile sunulan yeni yapay zeka (AI) özelliklerinin de G6'ya ekleneceğini söyledi. Android 8.0 Oreo'nun ilk önce Güney Kore'deki LG G6'lara, daha sonra ise dünyanın diğer bölgelerindeki cihazlara gönderilmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim