Anlık Bildirim

Shadow of the Tomb Raider'ın fragmanı ve ekran görüntüleri yayınlandı

Lara Croft'un son macerasını konu alan Shadow of The Tomb Raider, 14 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunla ilgili ilk görüntüler ve tanıtım fragmanı yayınlandı.
Shadow of the Tomb Raider'ın ilk resmi fragmanı, oyunun ekran görüntüleriyle birlikte yayınlandı. Lara Croft her zamanki gibi ölüm saçmaya devam edecek fakat bu sefer Tomb Raider serisi çok daha karanlık bir dönüş yapıyor.
Oyunun nerede geçeceği konusunda henüz pek bir şey bilmesek de oyunun geliştiricileri Lara'nın “Maya kıyametini” önleme görevini üstleneceğini açıkladı. Shadow of the Tomb Raider yeniden başlatılan serinin üçüncü oyunu olacak.

Lara Croft daha da gerçekçi görünüyor

Yeni seride Lara'nın daha gerçekçi görünüme kavuşmasına odaklanılırken, kendi hünerleriyle yeni silah ve teçhizatlar yaparak hayatta kalabileceği geniş uçsuz bucaksız bir açık dünya konsepti tercih edilmiş.
Geçmişte Lara, çoğu zaman tek başına savaşmak zorunda kaldığı vahşi doğada görevlendiriliyordu. Yeni oyunun ekran görüntüleri ise kasabalar ve hatta şehirler de dahil olmak üzere daha kalabalık bölgelere gireceğini gösteriyor. Shadow of the Tomb Raider, 14 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim