Anlık Bildirim

LG G7 ThinQ'in merak edilecek yanı kalmadı: İşte basın görselleri ve fiyatı

Güney Koreli teknoloji devi LG, yarın düzenleyeceği etkinlikte yeni amiral gemisi telefonunu tanıtacak. Lansman öncesinde LG G7 ThinQ'in basın görselleri ve fiyat etiketi de ortaya çıktı.
LG yeni amiral gemisi G7 ThinQ’i 2 Mayıs’ta New York’ta ve 3 Mayıs’ta Seul’de düzenleyeceği etkinliklerde tanıtacak. Şirket zaten yaklaşan akıllı telefonunun bir çok özelliğini doğrulamış durumda. Lansman öncesinde sızan resmi basın görselleri ile birlikte artık cihazın merak edilecek pek bir yanı kalmadı.
WinFuture tarafından yayınlanan görsellere bakılırsa akıllı telefon Kırmızı, Mavi ve Siyah renk seçenekleriyle gelecek. Ayrıca 680 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı belirtilmiş. Basın render'ları bir kez daha cihazın iPhone X gibi çentikli bir tasarıma sahip olduğunu doğruladı.
Şirket, LG G7 ThinQ’in FullVision özellikli, 3120 x 1440 çözünürlükte, 6.1 inçlik Quad HD+ ekrana sahip olacağını açıkladı. Ayrıca ‘Super Bright Display’ (Süper Parlak Ekran) olarak adlandırılan yeni ekran teknolojisi ile 1000 nit parlaklığa ulaşarak yüksek güneş ışığında bile yüksek görüntü kalitesi sunacak.

LG G7 ThinQ özellikleri

LG'nin yeni amiral gemisi gücünü Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinden alacak. Ayrıca 64 GB dahili depolama alanı ile birlikte modele ve bölgeye bağlı olarak 4 GB veya 6 GB RAM kapasitesi ile gelebilir.
Akıllı telefonda 16.3 MP + 16 MP'lik sensörlerin bir araya getirildiği çift arka kamera teknolojisinin yer aldığı söyleniyor. Her iki lensin de f/1.6 diyafram açıklığına sahip olacağını belirtelim. LG'nin geniş açılı bir lens kullanmayı tercih edip etmediğini ise henüz bilmiyoruz. Cihazın ön tarafında ise 8 MP çözünürlükte bir selfie kamerası yer alacak.
LG G7 ThinQ'in Qualcomm QuickCharge 4.0 destekli 3.000 mAh pille donatılması bekleniyor. Ayrıca kutudan Android Oreo ile çıkacak telefon 162 gram ağırlığında ve 7.9 mm kalınlıkta olacak. Son olarak IP68 sertifikası ve Google Assistant'a erişim sağlayan özel bir tuşa sahip olacağını da ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9535 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim