Anlık Bildirim

LG Optimus G için Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi Aralık'ta dağıtılmaya başlıyor


LG, Android Jelly Bean işletim sistemi versiyonuyla alakalı ilk duyurusunu resmi internet sitesinden yayınladı. Güncelleme takvimi kapsamında Google'ın kaynak kodlarını Temmuz'da dağıtmaya başladığı Jelly Bean sürümüne yükselecek ilk telefon Optimus LTE II olacak. Önümüzdeki ay güncellenecek LTE II'nin ardından Aralık'ta firmanın yeni amiral gemi akıllı telefonu Optimus G en güncel sürüme kavuşacak.
Güncelleme programının şuan için bilinen son aşamasında ise; Optimus Vu ve Optimus Vu II telefon-tablet melezleri için 2013 ilk yarısında Jelly Bean yazılımı dağıtılmaya başlayacak. İzlediğiniz videonun saydamlığını ayarlayarak ikinci bir işlemi yaparken video izlemeye devam etmenizi sağlayan Q Slide özelliğinin yer alacağı güncelleme, Optimus G'ye eşlik eden LG'nin kullanıcı arayüzü yeniliklerini ürün portföyündeki diğer aygıtlara ulaştıracak. Bununla birlikte internet tarayıcısı güncellenecek ve tepki süresi iyileştirilecek, Q Note fonksiyonu geliştirilecek, yeni LG uygulamaları eklenecek ve genel olarak Optimus arayüzü Project Butter kapsamındaki düzenlemelerle çok daha hızlı bir kullanım tecrübesi sunacak.
Bu yıl çıkış yapan bir diğer üst düzey telefonu Optimus 4X HD ve L serisi cihazlar hakkında hiçbir bilgilendirmede bulunmayan Güney Koreli üreticinin Optimus G ve diğer ürünlerini bir süredir Google ile birlikte üzerinde çalıştığı Jelly Bean sürümünün yeni alt versiyonu olan Android 4.2'ye yükselteceği tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5093 kez okundu.
22 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim