Anlık Bildirim

LG'den yedi kameraya sahip kavisli bir akıllı telefon geliyor

Akıllı telefon üreticileri kamera sayısını artırma konusunda birbiriyle yarışmaya başladı. LG'nin patent başvurusu dördü arkada üçü ise önde olmak üzere toplam yedi kameralı bir telefona işaret ediyor
LG'nin akıllı telefon işlerinin son birkaç yıldır iyiye gitmediği ortada. Güney Koreli teknoloji devi modüler tasarıma sahip LG G5'i piyasaya sürmek gibi farklı şeyler dense de bir türlü işleri yoluna sokmayı başaramadı. Şirketin şimdi ise mobil bölümünü yepyeni bir fikirle canlandırmayı planladığı anlaşılıyor.
LG'nin yedi kamera ile donatılmış kavisli tasarıma sahip bir akıllı telefon için patent başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Ön kısımda üç adet selfie kamerası var ancak çentik yok. Bunun yerine sensörlerin her biri ayrı ayrı ekrana gömülmüş gibi görünüyor. Arka panelde ise dairesel bir kadranın içine yerleştirilmiş toplam dört adet kamera var.

Kamera sayısını artırma trendi başladı

Yeni telefonun dış görünüşüne baktığımızda LG G4 gibi kavisli bir tasarıma sahip gibi görünüyor. Yedi kamera sunma fikri ilgi çekici olsa da, kesinlikle şaşırtıcı değil. Akıllı telefon üreticileri özellikle şu dönemde kamera sayısını artırmak için birbirleriyle yarışıyor.
Huawei geçtiğimiz Mart ayında P20 Pro modelini piyasaya sürerek üçlü kamera trendi başlatmıştı. Şimdi ise tanıtımı yaklaşan Mate 20 Pro'da dörtlü kamera sistemi sunacağına dair söylentiler var. Güney Koreli Samsung ise bugün dünyanın ilk dört arka kameralı telefonu Galaxy A9 (2018) modelini tanıttı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24575 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim