Anlık Bildirim

La Casa de Papel’in 3. sezon fragmanı yayınlandı

Netflix’in sahip olduğu La Casa de Papel dizisi 19 Temmuz tarihinde 3. sezonuyla geri dönüyor. La Casa de Papel: 3. Kısım olarak isimlendirilen yeni sezonun resmi fragmanı yayınlandı.
Ülkemizde de oldukça beğenilen La Casa de Papel dizisi, Netflix tarafından satın alınmıştı. Dizinin Netflix’e geçmesini, yeni sezon müjdesi takip etti. Hatta geçtiğimiz aylarda dizinin 3. sezonunun 19 Temmuz’da başlayacağına dair mini bir fragman yayınlanmıştı. Bugün ise La Casa de Papel: 3. Kısım için resmi fragman paylaşıldı.

“Bu sefer konu aile”

Netflix Türkiye resmi YouTube kanalı tarafından paylaşılan fragmanı haberimizin başında izleyebilirsiniz. Sizlerin de görebileceği üzere Rio ismindeki karakterin kaçırılması yeni sezonun ana konusu olacak. Ekip, bu sefer Rio’yu kurtarmak için bir araya geliyor. Videonun altında bulunan “Bu sefer konu para değil. Bu sefer konu, aile.” yorumu da bu duruma işaret ediyor. Fragmanın en sonunda dizinin sevilen karakterlerinden Berlin’i de görme şansı yakalıyoruz.

İki dakika uzunluğundaki fragmanda aksiyonun ve maceranın kaldığı yerden devam ettiğini anlaşılabiliyor. Yayınlanmasına bir buçuk ay kalan dizi için meraklı bekleyiş bir süre daha devam edecek. Ayrıca 3. sezonda yeni karakterler de bizleri bekliyor. Dizinin sevenleri 19 Temmuz tarihini iple çekecek gibi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7151 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, dizi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim