Anlık Bildirim

Lenovo'nun 2K ekranlı K7t modeli AnTuTu skorlarında ortaya çıktı

Lenovo'nun 2K ekranlı K7t modeli AnTuTu skorlarında ortaya çıktı

Bu yıl pek çok akıllı telefon üreticisinden 2K çözünürlükte ekrana sahip amiral gemi akıllı telefonu beklerken, her geçen gün bir yeni model daha bu trende katılıyor. Ortaya çıkan son model ise Lenovo'nun oldu.

AnTuTu benchmark skorlarında görünen Lenovo'nun K7t kod adlı modeli 2560x1440 piksel çözünürlük sunuyor. Yongaseti ise Vibe Z amiral gemi modelinde kullanılan Snapdragon 800 olarak belirlenmiş. 

Modelde 3GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlükte arka kamera ve 5MP çözünürlükte ön kamera olduğu görülüyor. Ekran boyutuna dair ise herhangi bir bilgi yok. 

Lenovo'dan şimdiye kadar bu konuda resmi bir işaret gelmiş değil. Bununla birlikte şu anda 2K çözünürlükteki akıllı telefonlar sadece Çin'de resmi olarak görücüye çıkmış durumda. Çin'in yeni teknolojiler konusundaki agresif tavrı nedeniyle K7t modelinin resmiyete kabuşması bekleniyor.

Lenovo'nun yeni amiral gemi modelini ne zaman lanse edeceği belli değil. Ancak firmanın elini çabuk tutarak MWC 2014 etkinliğinde cihazı tanıtması muhtemel. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
595 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim