Anlık Bildirim

Lenovo'nun yeni telefonu 4 TB depolama alanı ile ezber bozmaya geliyor

Lenovo başkan yardımcısı Chang Cheng'in yayınladığı yeni teaser, Lenovo Z5'in 4 TB dahili depolama alanına sahip olacağını gösteriyor. Cihaz daha önce hiç görülmemiş bir ekran-gövde oranı sunacak.
Lenovo geçtiğimiz günlerde piyasada daha önce hiç görülmemiş bir ekran-gövde oranına sahip olacağının sinyalini veren bir akıllı telefon görseli yayınlamıştı. Ön tarafı tamamen ekranla kaplı olan cihazın çentiksiz bir tasarıma sahip olacağı öne sürüldü. Lenovo'nun yeni teaser görseli ise bu akıllı telefonun 4 TB dahili depolama alanına sahip olabileceğini ortaya koymuş durumda.
Günümüzde akıllı telefonların 1 TB veya daha fazla dahili depolama alanıyla geldiğine pek şahit olmuyoruz. Amiral gemilerinde gördüğümüz maksimum kapasite 256 GB seviyesinde ancak Çinli Smartisan'ın 1 TB UFS 2.1 depolama alanına sahip Smartisan R1'i piyasaya sürmesiyle birlikte akıllı telefonlarda TB barajına ulaşıldı.

Lenovo Z5 ne zaman tanıtılacak?

Lenovo başkan yardımcısı Chang Cheng'in Weibo aracılığı ile paylaştığı yeni görsel, Lenovo Z5 olarak adlandırılan cihazın 4 TB depolama alanına sahip olabileceği ortaya koymuş durumda. Kendisi daha önce Z5'in dört teknolojik yenilik getireceğini ve 18 patentli teknolojiye sahip olacağını açıklamıştı.
Cheng'in son yayınladığı teaser 4 TB'lık depolama alanı ile neler yapabileceğinden bahsediyor. Bu sayede akıllı telefonun hafızasında bir milyon fotoğraf, 12.000 HD film ve 15.000 kayıpsız müzik dosyasını saklanabilecek. Daha şimdiden herkes Lenovo'nun Z5 ile bu kadar ileriye gidip gidemeyeceğini merak etmeye başladı. Şirketin 14 Haziran tarihinde Çin'de düzenleyeceği etkinlikte Lenovo Z5'i tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18011 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, amiral gemisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim