Anlık Bildirim

Line'ın MixRadio uygulaması iOS ve Android için de test ediliyor

Line'ın MixRadio uygulaması iOS ve Android için de test ediliyor
Microsoft Mobile'dan Line tarafından satın alınan ve Windows Phone 8 ile Windows Phone 8.1 cihazlar için geliştirilen müzik uygulaması MixRadio, WindowsPhoneCentral sitesinin son haberine göre iOS ve Android cihazlar için de test ediliyor.
Sürekli bir müzik akışı için "Zevkime Göre Çal" özelliğiyle dilediğiniz müziği anlık olarak sunabilen MixRadio, kişilerinden gelen bildirimler yardımıyla da çalan her listenin bir öncekinden daha iyi olmasını sağlayabiliyor, sevilen listeleri telefonda saklama desteği veriyor ve bu sayede bağlantı olmadığı zaman bile müzik keyfine devam edilebiliyor. Türkiye dahil birçok ülkede aktif olarak hizmet vermeye devam eden servis, gelen bilgilere göre iOS ve Android platformları için de kapalı beta aşamasında test ediliyor. MixRadio'nun Windows Phone uygulamasının ise iOS ile Android sonrası geri plana atılmayarak geliştirmeye / güncellenmeye devam edeceği söyleniyor.
Popüler müzik servisi MixRadio'nun iOS ve Android için beta süreciniden çıkış tarihi hakkında ise açıklanmış bir bilgi henüz bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim