Anlık Bildirim

Lost in Harmony: Müzik ve sonsuz koşunun mükemmel uyumu

Müzik eşliğinde oyun oynamaktan hoşlananlar için Lost in Harmony çok başarılı bir alternatif olacak. Bol ödüllü oyun bu hafta App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor.

Popüler Valiant Hearts serisinin arkasındaki isimlerden birisi olan Digixart’ın elinden çıkan Lost in Harmony, etkileyici grafiklerinin yanında oyuncuyu müziğin içerisinde kaybetmesi ile de dikkat çekiyor.

Müziğin İçinde Kaybolun

Bu hafta App Store üzerinde ücretsiz hale getirilen Lost in Harmony, müziği oynayışınıza göre şekillendiren bir oyun. Pop müzik, elektro, metal, rock, r&b gibi sayısız müzik parçası eşliğinde maceradan maceraya koşarken cihazınızdaki veya SoundCloud üzerindeki parçaları da oyuna entegre edebiliyorsunuz.

Kaito ile sırtındaki Aya’nın 30’dan fazla ortamda macerasını konu edinen oyun ön bakış profilinden oynanıyor. Ekranı sağa sola sürükleyerek gelen araçlardan kaçınıyor ve yıldızları topluyoruz. Ayrıca müziğin ritmine göre gökyüzünde beliren parlak yıldızlara da dokunmamız gerekiyor.

Müzik ile birlikte oyunun ritmi değil ayrıca ortam da değişiyor. Bazen bir sahilde başladığınız oyun bir anda lavlarla dolu bir yanardağın eteklerine geçiyor veya köşeli nesnelerden oluşan bir entegre devrenin üzerine çıkabiliyorsunuz.

Topladığınız puanlarla karakterlerin giysilerini ve kaykaylarını değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca dahili seviye düzenleyici ile kendi bölümlerinizi oluşturabiliyorsunuz. Kendinizi kaptırabileceğiniz bir oyun olan Lost in Harmony, Android tarafında da ücretsiz.

Google Play linki için tıklayınız
App Store linki için tıklayınız


 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4715 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, lost in harmony ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim