Anlık Bildirim

Lotus F1 Ekibi ve EMC, 2014 Dünya Şampiyonası'na yönelik işbirliğini duyurdu

Lotus F1 Ekibi ve EMC, 2014 Dünya Şampiyonası'na yönelik işbirliğini duyurdu

Bulut bilişim ve sanallaştırma konusunda dünya lideri firmalardan EMC, hedeflerini desteklemek için gerekli olan bilişim teknolojisi temelini oluşturmaya yönelik olarak Lotus F1 ekibi ile bir işbirliği imzaladığını duyurdu.

İşbirliği ile EMC, Lotus F1 ekibinin 2014 Resmi Geliştirme Ortağı oldu. EMC, Lotus F1 ekibinin bilişim teknolojileri altyapısında bir dizi özel bulut teknolojisini kullanacak ve ve verilerin daha çevik, uygun maliyetli depolanması, yönetimi ve korunması sağlanacak.

Formula 1'de 2014 senesinde yürürlüğe girecek olan ve alaşımlı monokok kuralından bu yana en radikal tasarım değişikliklerini içeren yeni kurallar, beraberinde de önemli zorluklar getiriyor. 

Yeni kurallara göre araçlarda daha yüksek aerodinamik verimlilik ve yüzde 35 daha az yakıt tüketimi üzerinde durulan konular arasında. Otomobillerin tasarımındaki değişikliklerin yanı sıra, 200'den fazla sensörden oluşan karmaşık ağ her bir otomobilin her bir turu için 15MB'tan fazla veri üretebilecek.

Lotus F1 ekibi yeni tasarım kurallarına uyulması ve aynı zamanda da rekabet avantajı oluşturacak yeni kaynaklar üretilmesi için BT altyapısının hem yarış alanlarında, hem de İngiltere Enstone'daki yönetim merkezinde yeniden değerlendirecek. 

Saniyenin yüzde biri kadar bir sürenin bile kazananı belirleyebildiği bu spor dalında, olağanüstü boyutlardaki Büyük Verinin toplanması, bulut benzeri ortamlar için hazır edilmesi ve hızlı bir şekilde analiz edilebilmesi rakipler arasında en ayırıcı ve üstün kılıcı önemli unsur olarak öne çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim