Anlık Bildirim

"Lumia 1520 kamera konusunda bazı optimizasyonlar sunacak"

'Lumia 1520 kamera konusunda bazı optimizasyonlar sunacak'


Nokia'nın Phablet sınıfına adım atacağı iddialı modeli Lumia 1520 için geri sayım devam ederken, model ile ilgili şimdiye kadar pek çok bilgi sızdı ve aşağı yukarı bizi neyin beklediğini öğrenmiş olduk. Lumia 1520 modelinin kamera konusunda da önemli iyileştirmeler sunacağı belirtiliyor. 

Lumia 1520 modelinde bilindiği gibi 6 inçlik Full HD bir ekran yer alıyor. Nokia yeni devi için kamera konusunda da önemli artılar sunuyor. PureView 808 ve Lumia 1020 modelinin ardından firmanın en yüksek çözünürlüğe sahip üçüncü akıllı telefonu 20.7MP çözünürlükteki kamerası ile Lumia 1520 olacak. Phablet sınıfında Nokia rakipleri arasından sıyrılacak özellikleri sunmayı planlıyor.

Lumia 1520'nin kamerası gelişmiş optik imaj sabitleme ve Panorama desteği ile gelecek. Nokia Pro Cam ve Smart Cam uygulamalarını biraraya getiren Nokia Cam uygulaması gelişmiş canlılık ayarları sunacak.

Kamera senkronize olarak 16MP ve 5MP çözünürlükte fotoğraflar çekebilecek. 4:3 görüntü oranında en fazla erişilecek çözünürlük 18MP olacak. Sabit görüntüler için 1.8x zoom ve 720p çekimler için de 4x zoom desteği sunulacak. Modelde bunun yanında tahminlere göre Snapdragon 800 ve 2GB RAM gibi özellikler sunacak.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1353 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim