Anlık Bildirim

Lumia 610 modelindeki uygulama kısıtlamaları detaylanıyor


Nokia ve Microsoft'un gelişmekte olan ülke pazarlarından pay alabilmek amacıyla geliştirdikleri Lumia 610 modeli, Windows Phone işletim sisteminin Tango güncellemesini ZTE Orbit ile birlikte ilk kullanan modellerden olmuştu. 

256MB RAM ve 800MHz işlemci kullanan model buna rağmen kısıtlamalarıyla gündeme oturdu. İlk etapta Skype uygulamasının yetersiz RAM nedeniyle yüklenemeyeceği bildirilmişti. Şimdi Tango, Angry Birds, PES 2012 gibi popüler uygulamaların da Lumia 610 modeline yüklenemeyeceği ortaya çıktı. 

WindowsPhoneApps sitesi farklı kullanıcılardan benzer engellemeler yaşandığına dair mesajlar geldiğini belirtiyor. Windows Phone Marketplace üzerindeki uygulamalarda  - Not available for all phones -  şeklinde bir ibare bulunduğunda, bunun 256MB RAM ve aşağısı modeller için uyumlu olmadığı belirtilmiş oluyor. IMDB ve Nokia Maps uygulamalarında da sıkıntılar yaşandığı belirtiliyor.

Microsoft, Lumia 610 gibi modellerin tüm uygulamaların sadece yüzde 5'ini yükleyemeyeceklerini açıklamıştı. Ancak görünen o ki yüzde 5'lik dilim içerisinde popüler uygulamalar da bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13010 kez okundu.
32 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim