Anlık Bildirim

Lunecase iPhone kılıfı projesi elektromanyetik enerji kullanarak bildirimler sunuyor

Lunecase iPhone kılıfı projesi elektromanyetik enerji kullanarak bildirimler sunuyor

iPhone modellerinde bir bildirim ışığının olmayışı üreticileri ve girişimleri farklı çözümler üretmeye yöneltiyor. Ancak bir Kickstarter projesi olan Lunecase, temel aldığı teknoloji ile oldukça ses getireceğe benziyor.

Bir iPhone kılıfı olarak tasarlanan Lunecase, arka kısmında bulunan küçük LED panelde gelen SMS ve çağrı bilmdirimlerini gösterebiliyor. Herhangi bir şekilde cihazla bağlantı kurmayan ve enerji sağlamayan kılıfın yetenekleri de bu noktadan sonra başlıyor.

Elektronik cihazlar kullanım esnasında az da olsa elektromanyetik enerji dalgaları yayar. Lunecase çağrı veya SMS geldiği anda işte bu elektromanyetik enerji dalgalarını emiyor ve LED bildirim için gerekli enerjiyi sağlıyor. Ayrıca SMS veya çağrı dalgalarını ayırt ederek bildirimleri buna göre yansıtabiliyor.

Üretilen enerji çok düşük olduğu için daha karmaşık sistemlerde bu teknolojiyi kullanmak pek mümkün değil. Ancak benzer sistemlerin geliştirilmesi için girişimcilere yol gösterecek bir potansiyele sahip. 

Teknoloji ilk olarak CES 2014 fuarında görücüye çıkmış ve oldukça da ilgi toplamıştı. Henüz kampanyanın başında gerekli desteği sağlayan Lunecase, Ağustos ayında satışa başlayacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1023 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kickstarter
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim