Anlık Bildirim

MWC 2013 : Samsung, Wallet adlı bilet yönetim uygulamasını duyurdu

MWC 2013 : Samsung, Wallet adlı bilet yönetim uygulamasını duyurdu

Temassız ödeme konusunda önemli ortaklıklar ve girişimlerde bulunan Samsung, son olarak Apple'ın Passbook hizmetiyle benzer işlevler görecek yeni bir uygulamasını MWC 2013 etkinliğinde tanıttı.

Wallet adı verilen yeni Android uygulamasında kullanıcılar bilet, biniş kartı, kupon ve benzeri içerikleri kaydederek bir merkezden takip edebilme şansına sahip olacak.

Uygulamanın 7 Mart'taki yayınlanış tarihinde Walgreens, MLB, Expedia, Booking.com, Hotels.com ve Lufthansa gibi bazı ABD'li firmalarla ortaklık yapılmış olacak. Samsung'un NFC desteğini Visa ile olan ortaklığında kullanacağı için bu uygulamada sadece barkod okutma sistemi geçerli olacak. Uygulama biletler ile ilgili zaman ve lokasyon bildirimleri gönderirken, Wallet içeriğini kullanabileceğiniz bir mekan ya da mağaza olduğunda da sizi uyaracak.

Samsung açık kaynak bir programlama arayüzünü de geliştiricilere sunacak. 7 Mart itibariyle de arayüzün betası için kayıtlar başlayacak. Samsung'un Galaxy S4 tanıtımında hizmet ile ilgili daha detaylı bilgi vermesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim