Anlık Bildirim

MWC öncesi Sony Xperia PP10 görseli sızdırıldı

Firmaların yeni modelleriyle gövde gösterisi yaptığı Mobil Dünya Kongresinde bir model de Sony cephesinden gelebilir. Xperia PP10 adıyla sızdırılan yeni bir telefon Sony etkinliğinde tanıtılabilir.
Sony'nin 22 Şubat'taki Mobil Dünya Kongresi etkinliğine az bir zaman kala Xperia serisinden PP10 adını taşıyan modele ait bir görsel internete düştü. Görsel tutarlılığıyla bilinen @evleaks tarafından Twittter'da yayınlandı.
Görselde görüldüğü üzere kıvrımlı hatlara sahip olan telefonda, Xperia Z5'dekine benzer bir buton dizilimi bulunuyor. Arka yüzünden metal bir kasaya sahip olacağı izlenimi oluşsa da şu an için telefonun malzeme yapısına dair herhangi bir bilgi yer almıyor. Ön yüzünde çift hoparlör kurulumu bulunan telefonun orta seviye bir model olacağı tahmin ediliyor. Xperia PP10 adıyla sızdırılan modelin kod adının mı yoksa model adının mı bu olduğu ise bilinmeyen detaylardan birisi. 
Henüz bilinmese de telefonun yarın düzenlenecek etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Sony'nin Mobil Dünya Kongresi için hazırladığı kısa videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5042 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, mwc2016 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim