Anlık Bildirim

Makyajlanan Mercedes C-Class, güncel modelden %15 daha az yakıt tüketecek

Mercedes-Benz'in özellikle 1.6 litrelik kompresör beslemeli motoruyla ülkemizde de önemli satış başarısına ulaşan modeli C-Class'ın geçtiğimiz günlerde makyajlı versiyonu tanıtıldı. 2012 model olarak piyasaya çıkması planlanan model gerek tasarım olarak gerekse motor teknolojileri olarak bazı değişiklikler içeriyor.

Makyajlı modelle birlikte çoğu motoru güncellenen ve yakıt tüketim-emisyon değerleri geliştirilen makyajlı C-Class'ın güncel versiyona göre yaklaşık %15 daha az yakıt harcayacağı iddia ediliyor. Makyajlı Mercedes C250, direkt enjeksiyonlu 1.8 litre hacminde ve turbo beslemeli motoru sayesinde 0'dan 100 kilometre/saat hıza 7.2 saniyede ulaşırken ortalama 9.5 litre/100 kilometre civarında bir yakıt tüketimine sahip olacak. 204 beygir ve 310 NM tork üretebilen 1.8 litrelik bu motorun özellikle şehir dışı tüketiminin çok iddialı olacağı belirtilirken, C-Class'ın diğer motorlarının da yakıt tüketimlerinin azaltıldığı açıklandı. Bu motorların yeni tüketim değerleri ise şimdilik açıklanmıyor.

Ocak ayındaki Detroit Motor Show'da tanıtılacak otomobilin satışlarının yaz dönemini bulacağı ve 2012 model olarak piyasaya çıkacağı belirtiliyor.

Mercedes C-Class
Mercedes C-Class
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
51431 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
c-class, mercedes
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim