Anlık Bildirim

Makyajlı Volkswagen Golf 7 önümüzdeki ay tanıtılacak

Volkswagen 2012 yılında piyasaya sürdüğü 7. nesil Golf'ü makyajlamaya hazırlanıyor. Kasım ayının başında duyuralacak makyajlı Golf'ün detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Makyajlı Volkswagen Golf 7 önümüzdeki ay tanıtılacak
 
Volkswagen yaptığı duyuruyla Kasım ayının başında Golf modelinin kapsamlı bir makyajlı versiyonunu tanıtacağını duyurdu. Firmanın belirttiğine göre 'büyük güncelleme' alacak olan sevilen hatchback model elden geçirilen görünüme ve pek çok teknolojik yeniliğe kavuşacak.
Yenilenen LED farları sayesinde kolayca ayırt edilebilecek modelin ön ve arka tamponları da yeniden şekillendirilmiş. Firma tarafından bu değişikliklerin bütün versiyonlara uygulanacağı belirtiliyor, yani GTI, GTE, GTD ve R modellerinin de yenilenmiş halleri yolda.
Volkswagen'in motor geliştirme bölümünün başında bulunan Dr. Heinz-Jakob Neußer öncesinde AutoExpress'e yaptığı açıklamada makyajlı VW Golf'ün aile sınıfı hatchback segmentinde bir ilk olarak el hareketleriyle kontrol sistemine sahip olacağını belirtti. Firma makyajlı Golf'de CES 2015'de karşımıza çıkan VW Golf R Touch konseptinde yer alan sistemi kullanacak.
Yeni bilgi/eğlence ve el hareketiyle kontrol sistemi Golf'e 3 farklı boyutta ekran ve 5 araç içi sensörle gelirken, el hareketleriyle ses ayarı, ısı ayarı ve sunroof gibi şeyleri kontrol etmek mümkün olacak. Yeni Golf'le birlikte kabindeki geleneksel düğme sayısı azalırken el hareketiyle kontrol edilemeyen fonksiyonlar ise geri bildirimli dokunmatik ekran aracılığıyla yapılacak.
Teknolojik ve tasarım anlamındaki değişiklerin yanında makyajlı Golf'te güncel versiyonda yer alan motor seçeneklerinin aynen korunması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22381 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, Golf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim