Sinemada elde etiği başarılarla artık yılda üç süper kahraman filmi yapmaya başlayan Marvel, mobil dünyayı da boş bırakmıyor. Firma bu kez bir dövüş oyunu hazırlığında.
Kabam ile birlikte geliştirilen Contest of Champions, hikaye modunda ilerleyen bir dövüş oyunu. RPS unsurları da olan oyunda seçtiğini karakterle uzun bir dövüş macerasına atılacaksınız. Bu macerada hem tekli hem de çoklu oyuncu modu olduğu belirtiliyor. Mücadeleleri kazandıkça karakteriniz de gelişiyor.
Oyunda Spider Man, Captain America, Thor, Juggernaut, Storm, Hulk, Vision ve Black Panther gibi sayısız Marvel karakteri mevcut. Karakteriniz ile süper kötülerle dövüştüğünüz gibi kendi ekibinizle de kapışabiliyorsunuz. Her karakterin kendine ait özel güçleri ve güçlendirmeleri var.
Oyun herhangi bir sanal buton veya joystick sunmayacak. Detayları verilmese de yenilikçi ve kolay bir kontrol şemasının sunulacağı belirtiliyor. Oyuncular bu kontrollerle kombo saldırılar ve özel ataklar yapabilecek. Oyun free-to-play modunda olacak ve oyun içi satın almalar mevcut olacak. Oyunun ne zaman yayımlanacağı ise açıklanmadı.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
param olsa alacağım helikopter
Bu sadece başlangıç toplam 500 tane üretilmesi planlanıyor. Yerli ve ihracat amaçlı.