Anlık Bildirim

Matrix fanları için sevindirici haber: Yeni film geliyor

Sinema tarihinin unutulmaz film serileri arasında yer alan The Matrix, yeni bir filmle beyaz perdeye dönebilir. İşte yeni Matrix filmi ile ilgili basına sızan son bilgiler.
İlk Matrix filmi sinema dünyası için neredeyse bir devrim niteliğindeydi. Devam filmleri ise hala tartışmaya açık. Zira birçok kişi ilk filmdeki "büyüyü" Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions'da bulamadığını söylüyor. Ancak yine de üçlemeyi bir bütün olarak sevenler de var.
Serinin fanları için son derece iyi haberler geldi. Zira yeni Matrix filminin yolda olduğu söyleniyor. Geeks WorldWide adlı internet sitesinin raporuna göre Creed ve Black Panther gibi filmleri ile tanınan Michael B. Jordan'ın başrolünü üstleneceği yeni bir Matrix filmi üzerinde çalışıyor.

Lana Wachowski yönetebilir

İnternet sitesi henüz bu bilgiyi resmi olarak doğrulatamadığını söylüyor ancak yeni filmle ilgili spekülasyonları ilk kez duymuyoruz. 2017 yılında da Warner Bros.'un seriyi yeniden başlatmak istediğine yönelik haberler çıkmıştı.
Bununla birlikte Lana Wachowski'nin (ilk filmleri yöneten Wachowski kardeşlerden biri) yeni filmin yönetmen koltuğunda oturmak için geri dönebileceği öne sürüldü. Çekilmesi planlanan yeni filmin Matrix fanlarını mutlu edebilecek kalitede bir yapım olmasını umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16977 kez okundu.
68 kişi, toplam 68 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
2 etiket daha the matrix Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim