Anlık Bildirim

Merakla beklenen yarış oyunu DiRT 4 resmen duyuruldu

Yarış oyunları denildiğinde şüphesiz akıllara gelen ilk isimlerden olan DiRT serisinin merakla beklenen yeni oyunu DiRT 4 yayınlanan bu video ile resmen duyuruldu.
En başarılı ralli oyunları arasında üst sıralarda yer alan DiRT serisinin sabırsızlıkla beklenen yeni üyesi nihayet yüzünü gösterdi. Geliştirici Codemasters tarafından yayınlanan video ile resmi olarak duyurulan yapımında oyun zevkini katlayacak birçok önemli iyileştirmenin yapıldığı ifade ediliyor.
Geliştirilmiş ve gerçekçi hasar modellemesinin yanı sıra birçok yeni pist ve 50'den fazla araçla gelen DiRT 4'un en önemli sürprizi ise yeni oyun modu. Öyle ki "Your Stage" isimli mod sayesinde kullanıcılar istedikleri bölge üzerinde kendi ralli rotalarını oluşturabilecek. Bir anlamda sınırsız sayıda ve özellikle harita tasarlanmasına imkan sağlayan mod aracılığıyla hazırladığınız pistleri arkadaşlarınızla online şekilde paylaşabilmeniz de mümkün.
Geliştirme sürecinde profesyonel ralli pilotlarıyla çalışan Codemasters, DiRT 4 ile oyun tutkunlarının sürüş teknikleri ve becerilerini geliştirme fırsatı yakalayacaklarını belirtiyor. 9 Haziran 2017 tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 için yayınlanacak yapımın tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7050 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, dirt ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim