Anlık Bildirim

Mesajlaşma uygulaması Strings, gönderilmiş bir iletiyi silme imkanı veriyor

Mesajlaşma uygulaması Strings, gönderilmiş bir iletiyi silme imkanı veriyor
Günümüzde akıllı telefonları belkide en çok anlık mesajlaşma uygulamaları için kullanılıyor. Bu yüksek kullanım oranı da anlık mesajlaşma uygulamalarının çeşitliliğinin artmasına sebep oluyor. Strings isimli mesajlaşma uygulaması ise diğerlerinden ayrılmak için farklı bir özellik sunuyor.

Uygulama, kullanıcıların mesajlaşırken gönderdikten sonra istediği iletileri silme imkanı veriyor. Strings ile yanlışlıkla gönderdiğiniz mesajları veya gönderdikten sonra pişman olduğunuz iletileri karşınızdaki alıcı okumadan silerseniz alıcı mesajınızı hiç görüntüleyemiyor. Şimdilik sadece iOS cihazlar için kullanılabilen uygulama fotoğraf ve video paylaşımına da imkan sunuyor. Mesajlaşma da olduğu gibi gönderdiğiniz fotoğraf ve videolarda da yanlışlıkla gönderimin önüne geçilmiş, gönderen kullanıcı medyayı indirilebilir yaptıktan sonra alıcı indirip görüntüleyebiliyor.

Uygulamanın iMessage veya diğer uygulamalarla gönderilen mesajları silme gibi bir yetkisi olmadığını tekrar hatırlatalım. Sadece uygulamayı yükleyen ve bu uygulama üzerinden konuşan kişiler arasında mesajlarınızı geri alma imkanı sunuyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim