Anlık Bildirim

Mesajlaşmayı sevenlere I am Innocent oyunu

Telefonda sürekli mesajlaşma alışkanlığınız varsa I am Innocent oyunu bağımlılık yapabilir. Oyunda sürekli mesajlaşarak bir seri katili yakalamanız gerekiyor.

Mesajlaşma uygulamalarına büyük zaman ayırıyorsanız bu oyun hoşunuza gidebilir. I am Innocent oyunu çeşitli kişilerle mesajlaşarak bir seri katili yakalama hikayenizi anlatıyor.

I am Innocent neler sunuyor?

Gerçek zamanlı olarak sohbet ettiğiniz oyun tanımadığınız birinden gelen bir mesaj ile başlıyor. Kaçırıldığını ve işkence gördüğünü söyleyen bu kişinin ardından seri katil mesaj atıyor ve mağduru kurtarmanın sizin elinizde olduğunu söylüyor.

Gelen mesajlara kalıp cümlelerden seçerek cevap verdiğiniz ve ilerlediğiniz oyunda polise haber vermeden kendi imkanlarınızla olayı aydınlatmaya çalışıyorsunuz. Bu aşamada eski sevgiliniz, hacker arkadaşınız, babanız, veri tabanı uzmanı arkadaşınız gibi pek çok kişiyle iletişim kurarak yardım istemeniz gerekiyor. Seçeceğiniz cümleler ilişkinizi ilerletiyor veya koparıyor. MEsajlarda metin, resim ve video gibi içerikler paylaşıyorsunuz.

Oyunun ana bölümünü sohbet ve gelen aramalar oluştururken belirli noktalarda ilerlemeniz minik bulmacalara bağlı. Renk eşleştirme tarzında olan bu bulmacalarla hem para hem de yıldız topluyor ve elde etmeniz gereken verilere erişmek için kullanıyorsunuz.

Gerçek kişilerle sohbet ediyormuş havası uyandıran oyun yavaş bir ilerleyişe sahip. Zaten mini bulmacalar epey zamanınızı alıyor. Sohbet kişileri de zaman zaman uzun bir ara vererek geri dönüyor. Bu bakımdan oyun süresi oldukça uzun tutulmuş. İngilizce olan oyun zaman geçirmek için ideal.

I am Innocent: Google Play II App Store




 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim