Anlık Bildirim

"Microsoft ilk etapta Windows Phone ve Android işletim sistemli cihazlar planlıyordu"

'Microsoft ilk etapta Windows Phone ve Android işletim sistemli cihazlar planlıyordu'

Windows Phone işletim sistemi ile ilk yıllarında biraz zorlanan Microsoft, geçen yılın bitimi itibariyle özellikle Avrupa ülkelerinde yüzde 15 kullanım oranını aştı ve iPhone modellerini de geride bıraktı.

Ancak Microsoft ile bir üretici arasında geçen diyaloglardan internete sızan bilgilere göre, firma bir dönem Android ve Windows Phone işletim sistemini aynı cihazda buluşturmayı istiyordu. Android işletim sisteminin her segmentte farklı cihazlarda yer alıyor oluşu, Microsoft'un daha yaygın bir ağa sahip olmak adına göz önünde bulundurduğu bir faktördü.

Tüketiciler cihazlarını satın aldıktan sonra Windows Phone veya Android işletim sistemi arasında arasında geçiş yapabilecekti. Ancak bu tür cihazların pazarlama zorlukları gibi önemli sebepler yüzünden Microsoft bu planından vazgeçti.

Microsoft'un daha sonra Windows Phone cihazlarının donanım özelliklerini Android cihazlarla benzer tutarak yaygın kullanım amacını gerçekleştirmeye çalıştı. Şimdilik bu bilgiler iddia seviyeisnde ve bu iddiaya dair Microsoft tarafından gelen herhangi bir resmi açıklama mevcut değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6990 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim