Anlık Bildirim

Microsoft, not defterini uygulama mağazası üzerinden güncelleyecek

Microsoft, Windows 10’a yeni özellikler getirdiği gibi yıllardır Windows’la bütünleşmiş uygulamaları da modernize ediyor. Firmanın güncelleme dağıtım stratejisi değişiyor.
Windows 10’a gelen güncellemelerle işletim sisteminin optimizasyonunu bir üst seviyeye çıkarıldığı gibi yıllardır işletim sistemiyle bütünleşen klasik programlar da yeni özelliklere kavuşuyor. Microsoft’un üzerinde çalıştığı son uygulama not defteri.

2020'nin ilk yarısında gelecek güncellemeyle değişecek 

Windows Insider build 18963’teki öne çıkan yeniliklerinden birisi görev yöneticisinde iken bir diğeri ise metin belgesinde karşımıza çıkıyor. Nisan 2020’de gelmesi beklenen büyük güncellemeyle birlikte artık not defteri uygulamasının güncellemeleri uygulama mağazası üzerinden dağıtılacak.
Böylelikle daha hızlı ve etkili güncellemeler sunmayı planlayan yazılım devi Windows’tan ayrı bir şekilde not defterine yönelik yamalar yayınlayabilecek. Dahası artık not defteri sistemden kaldırılıp kurulabilecek. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim