Anlık Bildirim

Microsoft tarafından Windows Phone için yayınlanan YouTube uygulaması yeniden engellendi

Geçtiğimiz aylarda Microsoft tarafından yayınlanan YouTube uygulamasının reklamları göstermediği için kaldırılmasını isteyen Google, yapılan işbirliği sonucunda iki gün önce uygulamayı tekrardan Microsoft'un yayınlamasına izin vermişti. Ancak bu yeni uygulama da Google tarafından bazı gerekçeler gösterilerek engellendi.
YouTube yaptığı açıklamada, temel amaçlarının tüm cihazlar üzerinde en iyi performansa ve tutarlılığa sahip bir uygulama deneyim sağlamak olduğunu belirtiyor. Microsoft ile HTML5 üzerine kurulu bir uygulama hazırlamak adına işbirliğine gidildiğini belirten video devi, Microsoft'un gerekli yükseltmeleri ve çalışmaları yerine getirmeyerek hizmet şartlarına aykırı davrandığı söyleyerek uygulamanın engellendiğini ifade ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Microsoft ise, Google'ın açıklığın sınırlarını zorladığını, servisin iOS ve Android uygulamalarının HTML 5 üzerine kurulu olmadığını ve bazı üretilmiş gerekçelerin ortaya atılarak sorunların çıkartıldığını söylüyor.
Şimdilik net bir açıklama gelmeyen konunun iki firma arasında tam anlamıyla çözülmeye çalışıldığı da son olarak gelen bilgiler arasında.
(MS) / (EG) 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1086 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, youtube ve
2 etiket daha google microsoft
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim