Anlık Bildirim

Microsoft’un Chromium tabanlı Edge tarayıcısı beta sürecine girdi

Yazılım devi Microsoft’un bir süredir geliştirdiği Chromium tabanlı Edge tarayıcısı yeterli stabiliteye ulaştığı için firma tarafından beta sürecine alındı.
Edge tarayıcısıın tabanını Chromium’la değiştirme kararı alan Microsoft, uzun bir süredir yeni tarayıcısı üzerinde çalışıyor. Firmanın yeni tarayıcısı harcanan yoğun mesailerin ardından nihayet beta sürecine erişti.

Geliştirici ve Canary sürümlerinin kısa güncelleme periyotlarının aksine 6 haftada bir güncellenecek web tarayıcısı hali hazırda koyu tema ve izleme koruması gibi sıklıkla talep özelliklere de sahip.

Test kullanıcıları memnun 

Kullanıcıların kararlılığından memnun kaldıkları tarayıcı hakkında neden beta sürecine geçilmediği yönündeki sık soruların sonunda modern tarayıcıyı son hale bir adım daha yaklaştırdıklarını aktaran Joe Belfiore test kullanıcılarının geri dönüşlerin bir hayli memnun görünüyor.
Chromium tabanlı Edge’in artık günlük tarayıcı olarak kullanılabilecek derecede kararlı olduğunu iddia eden Belfiore, batarya ömrü konusunda da Edge’in oldukça iyi bir batarya ömrü sunduğunu belirtti.
Son olarak yeni Edge tarayıcının son halinin ne zaman indirmeye sunulacağı konusunda resmi ağızdan bir açıklama henüz gelmese de önümüzdeki yılın başlarına işaret ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4206 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft edge, microsoft ve
2 etiket daha edge chromium Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim