Anlık Bildirim

Microsoft'tan Android'e klavye hediyesi

Android için çeşitli ve kullanışlı uygulamalar geliştiren Microsoft, dışarıdan link veya kişi aktarımı yapabileceğiniz Hub adındaki yeni klavyesini kullanıma sunuyor.
Android platformuna yoğun bir şekilde uygulama geliştiren Microsoft, yaptığı çeşitli anlaşmalarla ekosistemde büyük bir hakimiyet elde etmiş durumda. Ana ekran, kilit ekranı derken şimdi de yeni bir klavye uygulaması Android ekosistemine geliyor.

Hub adındaki klavye, rakiplerinden biraz farklılaşıyor. Gelişmiş tahmin yeteneği kulllanmaktan ziyade, içinde bulunduğunuz uygulamadan ayrılmadan, bazı kişisel verilerinize erişmenizi ve kullanmanızı sağlıyor. Örneğin panoya erişerek yakın zamanda kopyaladığınız parçaları ekranınıza getiriyor. Veya Office 365 veya cihazınızdaki dökümanları tarayarak, internet adreslerini topluyor.

Yine cihaz veya Office 365 üzerinde rehberinizi tarayarak kişileri havuza aktarıyor. Ayrıca gönderdiğiniz mesajları anlık olarak da tercime edebiliyor. Uygulama şu anda ABD ve İngiltere'de erişilebilir durumda. Kısa süre içerisinde diğer ülkelere ve dillere de çevrilecek.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.hub_keyboard&hl=tr
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim