
Mobil platformların başarılı klavye uygulaması Minuum, iOS ve Android tarafında Türkçe’nin de olduğu 12 yeni dil desteği ile güncellendi.
Minuum aslında akıllı saatler için tek sıralı tasarıma sahip ancak oldukça kullanışlı modu ile biliniyor. Bununla birlikte tam boy klavyeden mini klavyeye akıllı telefonlarda da geçiş mümkün. Böylece kullancıya çok daha fazla kullanım alanı kalıyor.
Uygulama şimdilik sadece İngilizce dilini destekliyor. Yeni temalar ve iPad desteği ise önümüzdeki haftalarda eklenecek. Akıllı tahmin ve otomatik düzeltme seçeneği sayesinde hızlı yazmak mümkünken, sözlük desteği de oldukça geniş. Klavye üzerinde sürükleme yapara silme, boşluk ekleme veya noktalama işareti koymak da mümkün. Uygulama bir süreliğine 1.99TL olarak indirimde.


