Anlık Bildirim

Mobil oyunlar Cristiano Ronaldo'dan fazla kazanıyor

Hızla büyüyen mobil oyun sektöründeki bazı oyunlar dünyanın en fazla kazanan futbolcularından olan Cristiano Ronaldo'dan daha fazla para kazanıyor. Peki hangi oyun saniyede ne kadar kazanç sağlıyor?
Mobil oyun sektörünün son derece karlı olduğunu biliyoruz, ancak en popüler mobil oyunların saniyede ne kadar kazanç sağladığını görmek oldukça etkileyici. Music Magpie, Think Gaming'in verileri kullanarak oyunların saniyede ne kadar kazandığına dair interaktif bir grafik hazırlamış durumda. En başarılı oyun ise beklenildiği gibi Pokémon Go olarak öne çıkıyor.
Clash of Clans 558 dolar (458 £) ve Candy Crush Saga 503 dolar (413 £) kazanırken Pokémon Go, beş dakikada inanılmaz şekilde 617 dolar (506 £) kazanç sağlamayı başarıyor. Listedeki diğer büyük oyunlar Game of War – Fire Age, Mobile Strike, Clash Royale ve Candy Crush Soda Saga olarak sıralanmış durumda.
Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, beş dakika içinde yaklaşık 220 dolar (181 £) civarında para kazanıyor. Yani bu da aynı süre içerisinde Clash Royale'den daha az kazandığı anlamına geliyor. Bu arada rakamların sadece kazancı yansıttığını ve giderlerin dahil olmadığını belirtmekte fayda var. Music Magpie üzerinden bu büyüleyici grafiği kendiniz de izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11278 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, mobil oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim