Anlık Bildirim

Moment, iPhone için yeni makro lensini duyurdu

Moment, iPhone için yeni makro lensini duyurdu
 
Geçtiğimiz Şubat ayında mobil fotoğrafçılık için dünyanın en iyi iPhone 6/6+ kılıfı olarak lanse ettiği "Moment Case" için başarılı bir Kickstarter projesi geçiren Moment, bu sefer yine iPhone odağında geliştirdiğini yeni makro lensini görücüye çıkarttı.
iPhone 6 için hazırlanan Moment'ın yeni makro lensi, 28mm odak uzaklığında 10 kat büyütme veriyor ve böylece kullanıcıların detayların dünyasına inmesine aracılık ediyor. Diğer benzerlerinden farklı olarak bünyesinde birden fazla optik element bulunan ve böylece oldukça yüksek fotoğraf kalitesi vaat eden ürün, ayrıca özel olarak geliştirilen parasoley (Lensin ucun takılan plastik parça) birimiyle de çekim için daha yumuşak ve dengeli bir ışık dağılımı ortaya koyabiliyor.
Oldukça modern bir tasarımı bulunan Moment Macro Lens, 100$ civarı olduğu tahmin edilen fiyat etiketiyle Ağustos ayında satışa çıkıyor. Lens ile çekilmiş örnek fotoğrafları aşağıda inceleyebilirsiniz. Sonuçlara bakıldığı zaman, uygulama yardımıyla yapılacak "Focus Stacking" ya da Türkçe karşılığıyla "Odak İstifleme" tekniği ile çok daha iyi fotoğrafların da elde edilebileceği görülüyor.
Moment, iPhone için yeni makro lensini duyurdu
 
 Göz bebeği 
Moment, iPhone için yeni makro lensini duyurdu
 
 Yaprak
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim