Anlık Bildirim

Moovit ile farklı şehirlerde toplu taşıma güzergahlarını görebilirsiniz

Moovit ile farklı şehirlerde toplu taşıma güzergahlarını görebilirsiniz

Uygulama mağazalarında yurt içi veya yurt dışı seyahat için otel, uçak bileti, tren gibi pek çok kategoriye yönelik uygulamalar yer alıyor. Moovit ise bunu toplu ulaşım güzergahları üzerinden yapıyor.

Ankara, Kayseri, İstanbul gibi pek çok şehrimizin yer aldığı toplam 60 ülkede 300'den fazla şehirde gitmek istediğiniz noktaya hangi metro ve belediye otobüsü gibi toplu taşıma araçları gidiyor ve hangi aralıklarla durağa geliyor görebiliyorsunuz. Ayrıca toplu taşıma haritalarına da uygulama içerisinden erişebiliyorsunuz.

Moovit veritabanını sosyal paylaşımlara borçlu. Waze uygulaması gibi kullanıcılardan gelen pek çok bilgi veritabanında saklanıyor ve ilgili güzergah için ekstra bilgi olarak kullanıcılara sunuluyor. Bu sayede yol yapımı, hatlarda aksama, kaza gibi pek çok anlık gelişme kullanıcılar sayesinde veritbanına aktarılıyor.

Kullanıcılar tarafından övgüyle bahsedilen Moovit Türkçe desteği de sunuyor ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Yakında dolmuş ve minibüs seferleri de uygulamaya eklenecek. 





Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim