Anlık Bildirim

Moto G tarihteki en başarılı Motorola akıllı telefonu oldu

Moto G tarihteki en başarılı Motorola akıllı telefonu oldu

Ülkemizde de satışa sunulan ve Motorola'nın giriş seviyesine hitap eden akıllı telefonu Moto G, firmanın da yüzünü güldürmüşe benziyor. 

MWC 2014 etkinliğinde yapılan açıklamaya göre Moto G firmanın tarihteki en başarılı ve en çok satan akıllı telefonu oldu. Cihazın satış rakamları hakkında detay verilmezken, modern bir donanımı uygun fiyata tüketiciye sunmasının bunda büyük pay sahibi olduğu belirtiliyor.

Bunun yanında cihazın global olarak da satışa sunulması satışların artmasına katkı yaptı. Motorola'nın en iyi cihazı olarak Moto X gösterilse de sadece ABD'de satışa sunulması nedeniyle büyük satışlar yapamadı.

Moto G modeli 4.5 inçlik 720p çözünürlükte köşeden köşeye bir IPS LCD ekrana sahip. Modele gücünü 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 400 yongaseti sağlıyor. Ekran Gorilla Glass 3 panel ile çizilmelere karşı sağlamlaştırılmış.

Modelde 16GB depolama kapasitesi, 1GB RAM, 5MP çözünürlükte LED flaşlı arka kamera, 720p video kaydı, 1.3MP çözünürlükte ön kamera, 2070mAh gücünde batarya, 11.6mm kalınlık, 3G desteği, WiFi, Bluetooth 4.0, Android 4.3 işletim sistemi (KitKat güncellemesi almaya başladı), GPS/GLONASS şeklinde diğer özellikler yer alıyor.

Modelin ülkemizdeki fiyatı 849TL olarak belirlenmişti. Motorola Mobility bilindiği gibi Lenovo tarafından satın alınmıştı. Ancak Moto X ve Moto G gibi popüler modellere olan destek devam edecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10629 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola moto g, moto g ve
2 etiket daha motorola moto x
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim