Anlık Bildirim

Moto X'in geliştirici versiyonu göründü

Moto X'in geliştirici versiyonu göründü

Motorola'nın bugüne kadar ki en yenilikçi akıllı telefonu olarak gösterilen Moto X sadece ABD'de satışa devam ederken, uluslararası pazara farklı versiyonlar ile çıkmaya hazırlanıyor. Bunun yanında söz verildiği gibi bir geliştirici sürümü de yolda.

Motorola'nın yayına aldığı resmi sayfada Moto X Developer Edition versiyonunun çok yakında satışa sunulacağı duyuruldu. Bir nevi Nexus programı olarak görülen geliştirici versiyonları, son Android güncellemelerini Nexus cihazlarından hemen sonra almasıyla dikkat çekiyor. 

Moto X Developer Edition 32GB depolama kapasitesine sahip olacak. Ön panel parlak siyah renkte iken arka kapakta Developer Edition yazısı dikkat çekiyor. Moto X kullanıcı arayüzü zaten stok Android arayüzüne çok yakın olduğu için kullanıcı deneyiminde büyük bir farklılık olmayacak. 

Moto X modelinde 4.7 inçlik HD AMOLED ekran, 8 özel çekirdeğe sahip Motorola X8 Mobil İşlem Sistemi, 10MP çözünürlükte Clear Pixel arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, 1080p video kaydı, 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 2200mAh batarya, 5. nesil WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, Android 4.2.2 işletim sistemi şeklinde özellikler mevcut. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1181 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, moto x
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim