Anlık Bildirim

Moto Z3 Play ve 5G Moto Mod'un görselleri ortaya çıktı

Haziran ayının başında tanıtılacak olan Moto Z3 Play'in yeni bir görüntüsü ortaya çıktı. Ayrıca Z serisine 5G bağlantı desteği getirecek 5G Moto Mod da kendini gösterdi.
Moto Z3 Play'in 6 Haziran'da tanıtılması bekleniyor. Üçüncü nesil Z serisinin son modüler seri olacağına yönelik raporlar var. XDA-Developers isimli site, Moto Z3 Play'i 5G Moto Mod ile birlikte gösteren yeni görüntüler yayınladı. Bazı özelliklerin doğrulandığını da belirtelim.
Yukarıdaki ilk görüntüde, Moto Z3 Play ve Moto Mod yan yana gösteriliyor. Yeni MaxVision ekran tasarımı için çerçeveler önemli ölçüde inceltilmiş. Ön kısmında parmak izi tarayıcısı yok ve Moto Mod'un tasarımına baktığımızda arkada da olamayacağını görüyoruz. Sensör yan taraftaki ses açma - kapama tuşunun altında yer alacak.

5G Moto Mod da göründü

Moto Z3 Play'in Android 8.1 Oreo ile gelmesi bekleniyor. 5G Moto Mod hakkında çok fazla detay yok ancak cihaza takılı olduğunda önemli miktarda kalınlık kazandırdığını söyleyebiliriz. İlk olarak 2016 yılında gündeme gelen mod, Z serisine 5G bağlantı desteği getiriyor.
Moto Z3 Play'de 6 inç FHD+ ekran, Snapdragon 636 yonga seti, 4 GB RAM ve 32GB veya 64GB depolama alanı olacak. Çift arka kameraya sahip olan cihaz 3.000 mAh kapasiteli bir pilden güç alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim