Anlık Bildirim

Motorola’dan Alexa uyumlu sabit telefon

Atanmış Alexa tuşu sayesinde Motorola AXH01 sabit telefonu ile sesli komutlar vererek rehberinizden arama yapabilir veya akıllı ev sistemlerini kontrol edebilirsiniz.

Akıllı telefon dünyası yıllar içerisinde çok değişti ve çok gelişti. Bununla birlikte evimizin vazgeçilmezi haline gelen sabit telefonlarda da önemli bir değişim yaşanıyor. Motorola AXH01 bunun son örneği.

Motorola AXH01 özellikleri ve fiyatı

Artık akıllandı diyebileceğimiz sabit telefonlar önce dokunmatik ekrana sonra da Android işletim sistemine kavuştu. Şimdi ise yavaş yavaş dijital asistanlarla entegre olmaya başlıyor. Motorola AXH01 ev telefonu atanmış bir Alexa tuşu ile geliyor.

2 inçlik renkli bir LCD ekrana sahip olan Motorola AXH01 modeli özel tuşuna basınca Alexa asistanını ekrana getiriyor. Alexa ile istediğiniz kişiyi arayabiliyor veya diğer Echo cihazları ile iletişim kurabiliyorsunuz.

İletişim kurmanın yanında Alexa ile akıllı ev sistemlerini kontrol etmek mümkün. Böylece akıllı telefonunuz meşgul iken herhangi bir akıllı ev aletine sabit telefon üzerinden komut verebiliyorsunuz. Motorola AXH01 modeli 99$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim