Anlık Bildirim

Motorola'nın katlanabilir telefonunun tasarımı ortaya çıktı

Motorola'nın önümüzdeki ay katlanabilir telefonunu tanıtacağı iddia ediyor. İkonik Razr markası altında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın nasıl bir tasarıma sahip olacağı ortaya çıktı.
Motorola'nın ikonik Razr markasını yeniden canlandırmayı düşündüğü bildiriliyor. Ancak şirket kapaklı bir telefon çıkarmayacak. Son raporlar Motorola'nın Razr markası altında piyasaya sürülecek bir katlanabilir telefon geliştirdiğini ortaya koymuştu. Şimdi ise cihazın tasarımını gözler önüne seren bir patent var karşımızda.
Şirketin yaptığı patent başvurusu cihazın nasıl görüneceği hakkında fikir veriyor. Görünüşe bakılırsa telefon katlanabilir OLED ekrana sahip olacak. Bununla birlikte kapaklı telefonlara benzer bir form faktörü ile geleceğini söyleyebiliriz. Patentteki çizimler cihazın genel görünüm anlamında Razr telefonlardan çok farklı olmayabileceğini gösteriyor.

Şubat ayında tanıtılabilir

Akıllı telefonun arka panelinin üst yarısında kısa mesajlara, bildirimlere ve arama kayıtlarına göz atmaya yarayacak küçük bir ekran göze çarpıyor. Hemen üzerine ise kamera modülü var. Parmak izi sensörü ise panelin alt yarısında kendine yer bulabilmiş durumda. Wall Street Journal'in geçen hafta yayınladığı bir raporda Motorola'nın katlanabilir telefonunu önümüzdeki ayın başlarında tanıtabileceği belirtilmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6954 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim