Anlık Bildirim

Mr. Robot üçüncü sezon onayını aldı

Son yılların en popüler dizileri arasında yer alan Mr. Robot, ekranlardaki yolculuğuna devma ediyor. Şu sıralar 2.sezonu yayınlanmakta olan dizi, şimdiden 3.sezon onayını aldı.
Geçtiğimiz yılın en başarılı yeni dizilerinden biri olan Mr. Robot, bu yıl 2.sezonu ile izleyicilerin karşısına çıktı. Sosyal medyada en çok konuşulan dizilerin başında gelen Mr. Robot'tan beklentiler oldukça yüksekti, ancak 2.sezon beklendiği kadar iyi karşılanmadı. Dizinin haftalık izleyici sayısı geçtiğimiz sezona kıyasla yüzde 40 düştü.
Mr. Robot'un yayıncı kuruluşu olan USA Network ise, izleyici sayısında yaşanan bu düşüşe rağmen dizinin arkasında duruyor. Henüz 2.sezonunun ortasında olan Mr. Robot, şimdiden 3.sezon onayını aldı. İzleyici sayısı neredeyse yarıya düşen Mr. Robot'un bu düşüşe rağmen 3.sezon onayı almasında; dizinin sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri olması, başta Altın Küre ve Emmy'ler olmak üzere çeşitli ödüllere aday gösterilmesi ve USA Network'ün bugüne kadar yayınladığı en prestijli projelerinden biri olması gibi pozitif faktörler etkili oldu.
Genç sinemacı Sam Esmail tarafından yazılan ve yönetilen Mr. Robot, psikolojik sorunlar yaşayan ve insanlarla sadece onları hackleyerek bağ kurabilen genç hacker Elliot'ın hikayesini anlatıyor. Mr. Robot olarak bilinen bir anarşist tarafından "fsociety" adlı hacker grubuna dahil edilen Elliot, bir yandan dünyayı kontrol eden dev bir şirketi devirmek için mücadele verirken, bir yandan da kendi psikolojik sorunları ile boğuşmak zorunda kalıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5899 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mr. Robot, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim