Anlık Bildirim

Netflix, Apple'ın TV hizmetinde olmayacağını resmen doğruladı

Apple'ın 25 Mart tarihinde tanıtacağı yeni TV hizmetine az bir süre kala Netflix cephesinden bir açıklama geldi ve şirket CEO'su Reed Hastings Apple TV'nin bir parçası olmayacaklarını açıkladı.
Apple, 25 Mart tarihinde şirketin yeni video yayın hizmetinin de tanıtılacağı bir etkinlik yapacağını doğruladı. Şirketin TV hizmeti kendi orjinal içeriğini sunacağı gibi, kullanıcıların diğer yayın platformlarına da üye olmalarını sağlayacak bir köprü görevi de üstlenecek. Ancak bu şirketler arasında Netflix olmayacak.

Üyelik ücreti aylık 15 dolar olacak

Apple'ın akış paketinin bir parçası olmayacağı kesinleşen Netflix'te bu açıklama şirket CEO'su Reed Hastings'den geldi. Kendi ayakları üzerinde durmaya devam edecek olan Netflix'in bu kararının altında, Apple TV hizmetinin bir parçası olarak, üye olan kullanıcı başına Apple'a komisyon ödemek istememesi yatıyor.
Reed Hastings ayrıca kendi uygulamaları ile kendi içeriklerini kontrol etmeye devam edeceklerini de belirtiyor. Apple'ın önümüzdeki hafta tanıtacağı video yayın platformunun aylık ücretinin ise 15 dolar olacağı söyleniyor. Bu ücret rakiplerine oranla yüksek bulunurken, müzik, haber ve dergi içeriklerinin buna dahil olup olmadığı ise şimdilik net değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10654 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, netflix ve apple yayın platformu
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim