Anlık Bildirim

Netflix, Witcher dizisinin yayın tarihini 'yanlışlıkla' açıkladı

Netflix Facebook hesabı The Witcher dizisinin yayın tarihini yanlışlıkla ortaya çıkardı. Netflix'in hemen sildiği paylaşımda dizinin yayın tarihi açıkça belli oluyor.
Yılın belki de en merakla beklenen dizisi olan The Witcher, çok yakında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcı şirket Netflix, bugün yapılan bir paylaşımda dizinin yayın tarihini "yanlışlıkla" ortaya çıkardı. Aşağıda görmüş olduğunuz paylaşımda dizinin yayınlanmasına 97 gece kaldığı belirtiliyor. Yani The Witcher'ın 17 Aralık 2019 tarihinde yayınlanmasını bekleyebiliriz.


Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin yarattığı fantastik dünyada geçen The Witcher, doğaüstü güçlere sahip bir yaratık avcısı olan Rivialı Geralt'ın (Geralt of Rivia) hikayesini anlatıyor. İyi bir şekilde uyarlanması halinde The Witcher dizisinin Netflix'in Game of Thrones'u olabilecek büyük bir potansiyeli var.


Andrzej Sapkowski'nin 1980'li yıllarda yayınlamaya başladığı The Witcher kısa öykü ve romanları, toplamda 20 farklı dile çevrilmiş ve özellikle de Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinde büyük bir ün kazanmıştı. Ancak serinin bugünkü popülaritesine ulaşması genel anlamıyla CD Project Red tarafından geliştirilen oyunlar sayesinde oldu. The Witcher oyun serisi günümüzün en iyi rol yapma oyunları (RPG) arasında gösteriliyor.

The Witcher dizisinde Geralt karakterini bildiğiniz gibi ünlü aktör Henry Cavill canlandıracak. Dizide ayrıca oyunların sevilen karakterleri Ciri (Freya Allan), Yennefer (Anya Chalotra) ve Triss (Anna Shaffer) de yer alacak. The Witcher'ın ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15182 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the witcher, netflix ve
3 etiket daha henry cavilli dizi Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim