Anlık Bildirim

The Witcher dizisinin yapımcısından 'popüler eleştiriye' yanıt

The Witcher dizisinin oyuncu kadrosuyla ilgili epey bir eleştiri yapılıyordu. Dizinin yapımcılarından birisi olan Lauren Hissrich bu konula ilgili bazı açıklamalar yaptı.
The Witcher dizisinde rol alan bazı aktörlerin beyaz tenli olmaması nedeniyle dizi bildiğiniz gibi sosyal medyada serinin bazı hayranları tarafından epey eleştiri almıştı. Netflix dizisinin yapımcılarından olan Lauren Hissrich, oyuncu kadrosuyla ilgili gelen bu eleştirilere şimdi bazı yanıtlar verdi.

Twitter üzerinden konuşan Hissrich, aşağıdaki açıklamaları yaptı:

"The Witcher kitapları slav ruhuyla bezenmiş bir yapıya sahip. Kitaplardaki bu tonu aynı şekilde dizide de yansıtmak önemliydi. Bu düşünceyi aklımda tutarak Polonyalı arkadaşlarıma şu soruyu sordum: Slav kültürü yalnızca deri rengine indirgenebilir mi? Aldığım cevap ise her seferinde aynıydı: Umuruyoruz öyle olmaz."

"The Witcher serisi ırkçılığı ele alma konusunda çok ilginç bir yapıya sahip çünkü buradaki ırkçılık ten rengiyle değil türler arasında yapılıyor. Karakterleri ayrıştıran, onları 'diğerleri' yapan etkenler genelde kulaklarının şekilleri, boylarının uzunluğu gibi şeyler oluyor. Ten rengiyle ise kimsenin ilgilendiği yok. Bu durum dizide de aynı şekilde olacak. Nokta."

"Oyuncu kadrosunu belirleme konusunda, kendisini karakterle bütünleştirebilecek herkese memnuniyetle kapılarımızı açtık. Her yaştan, her etnik kökenden, her yetenek düzeyinden aktör ve aktrisler geldi. Biz de tüm bu adaylar arasından en iyilerini seçtik."




2019'un son çeyreğinde yayınlanacak


Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin yarattığı fantastik dünyada geçen The Witcher, doğaüstü güçlere sahip bir yaratık avcısı olan Rivialı Geralt'ın (Geralt of Rivia) hikayesini anlatıyor. İyi bir şekilde uyarlanması halinde The Witcher dizisinin Netflix'in Game of Thrones'u olabilecek büyük bir potansiyeli var.

Bu yılın en merakla beklenen dizisi olarak gösterilen The Witcher, 2019'un son çeyreğinde izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk sezonunun sekiz bölümden oluşacağı söylenmişti. Yayınlanan ilk fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11188 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, dizi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim