Anlık Bildirim

Netflix iOS uygulamasının kontrolleri güncellendi

Netflix iOS uygulaması nihayet ileri veya geri sarma ve sonraki bölüme geçme tuşlarını içerik ekranına ekledi. Böylece içerik içerisinde hareket etmek ve sonraki bölüme geçmek kolaylaştı.

Mobil tarafta etkileşimi artırmak adına güncellemelere devam eden Netflix, iOS uygulamasına eklediği yeni kontrol seçenekleri ile bölüm geçişlerini daha kolay hale getiriyor.

Yeni kontroller

Yeni güncellemede bir içeriği izlerken ekranın soluna çift tıklamak 10sn geriye, sağına çift tıklamak ise 10sn ileriye sarıyor. Böylece içerik içerisinde hareket etmek kolaylaşmış oluyor.

İkinci güncelleme ise bölümleri izlerken Sonraki Bölüm tuşunun gelmesi oldu. Özellikle sevilen dizileri izlerken bölüm sonunda hızlı bir şekilde sonraki bölüme geçebilmek mümkün hale geliyor.

Diğer taraftan Oynat ve Durdur tuşlarını büyüten Netflix ayrıca altyazı, ses ve yeni bölüm etiketlerini de biraz daha büyütüyor. Böylece kullanıcıların daha rahat bir şekilde menüleri seçmesi sağlanıyor. Yeni güncelleme iOS cihazları yanında Apple TV için de yayınlandı.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim