Anlık Bildirim

Netflix'ten Stranger Things için Barış Manço'lu fragman

Netflix Türkiye ekibi, yeni sezonunun çıkışına az bir zaman kalan Stranger Things'in Barış Manço'nun Dönence şarkısı eşliğindeki tanıtım videosunu paylaştı. Yeni sezon 27 Ekim'de yayınlanacak.

Netflix'ten Stranger Things için Barış Manço'lu fragman Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılın beğenilen dizilerinden Stranger Things'in yeni sezonuna çok az bir süre kaldı. Yeni sezonun final fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Netflix Türkiye ekibi ise Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda yeni sezona dair hazırlanan Barış Manço'nun Dönence şarkısı eşliğindeki tanıtım videosunu paylaştı.


Stranger Things, 80'li yıllarda geçen bir fantastik gerilim dizisi. Dizinin görsel ve işitsel içeriklerinde 80'lerin atmosferi kullanılıyor. Bu anlamda Netflix Türkiye'nin de Barış Manço'lu tanıtım videosu yayınlaması manidar olmuş.

Netlix, geçtiğimiz ay yayınlanan Narcos dizisinin üçüncü sezonu için Nusret'in yer aldığı bir tanıtım videosu yayınlamış ve "Kurtlar sofrasına hoş geldiniz" ifadesini kullanmıştı.

Spotify'daki Stranger Things Listesinde Küçük Bir Sürpriz Var

Stranger Things'in müziklerinden oluşan Spotify listesinde küçük bir sürpriz bulunuyor. Spotify'da Stranger Things 2 (A Netflix Original Series Soundtrack) albümünü dinlerken, mouse'u hareket ettirmezseniz ekran bir anda kararıyor ve Upside Down’a geçiş yapıyorsunuz. Müziğin ilerleyişini gösteren imleçse bu paralel evrendeki “ışığınız” oluyor.
Benzer bir değişikliği Star Wars'un 7. filmi zamanında görmüştük. O zaman ilerleme çubuğu, ışın kılıcı olarak değişmişti. Strager Things 2 albümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Sezon 27 Ekimde

Stranger Things'in yeni sezonu 27 Ekim'de yayınlanacak. Bir Netflix klasiği olarak yeni sezonun tüm bölümleri aynı anda yayınlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7920 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim