Anlık Bildirim

Newman N2; Exynos 4 Quad işlemcili ve HD ekranlı bütçe dostu akıllı telefon

Bir süre öncesine kadar Çin malı cep telefon dendiğinde aklımıza doğrudan düşük seviye teknik özellikler ve diğer üreticilerden esinlenilen (!) tasarımlar gelirdi. Son dönemlerde Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinin, atılan yeni adımlar ile tüketicilerin aklındaki bu olumsuz düşünceyi yavaş yavaş silmenin peşinde olduğunu görüyoruz. Bu üreticilerden birisi de görünüşe göre Newman.
Newman, N2 olarak isimlendirdiği yeni modeliyle yakında Çinlilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. N2, merak edenler için yalnızca 240$ fiyat etiketine sahip. Peki N2, 240$'a ne gibi teknik özellikler vaat ediyor?
Öncelikle N2'de kullanılan işlemci, çalışma frekansı dışında Samsung Galaxy S III ve Galaxy Note II ile aynı. 32 nm High-K Metal Gate üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen ve 1.5 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Exynos 4 Quad (4412) platformunun, Mali-400MP4 grafik biriminin ve 1 GB RAM'in gücünü arkasına alan N2, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' sürümüyle geliyor.
4.7-inç boyutunda - 1280 x 720 piksel (HD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana ve 8 GB dahili depolama alanına yer verilen N2'nin ön yüzüne 2 megapiksel çözünürlüğünde, arka yüzüne ise 13 megapiksel çözünürlüğünde kamera yerleştirilmiş.
Yayınlanan görselde görüleceği üzere farklı renk seçeneklerine sahip olan N2'nin bataryası ise 2500 mAh şeklinde açıklanmış.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4099 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dört çekirdek, akıllı telefon
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim