Anlık Bildirim

Niantic, Pokemon Go’ya oyuncular arası karşılaşma özelliği ekliyor

Duyuruluşundan iki buçuk sene geçmesinin ardından Pokemon Go önemli bir oynayış özelliği kazanıyor. Yeni güncellemeden sonra diğer kullanıcılarla gerçek zamanlı olarak savaşabileceksiniz.
Niantic, Pokemon Go'ya PvP özelliği ekliyor Tam Boyutta Gör
Niantic tarafından geliştirilen Pokemon Go yaklaşık iki buçuk sene önce çıkmış ve kısa süre içinde popüler bir hale gelmişti. Kullanıcıların oldukça beğenisini kazanan yeni oyun türünün tek eksiği gerçek zamanlı olarak başka oyuncularla savaşabilmekti. Resmi Pokemon Go hesabından bugün atılan tweetler bu özelliğin de yakın zamanda ekleneceğini gösteriyor.

PvP Eğitmen Savaşları

Oyunda bir Pokemon eğitmeni rolündesiniz. Artırılmış gerçeklik yardımıyla çevrenizden pokemonları toplayarak, geliştiriyor ve özel arenalarda savaştırabiliyorsunuz. Ancak oyunun ilham aldığı Pokemon çizgi filminin en önemli kısmı Pokemon eğitmenlerin karşılıklı yaptığı karşılaşmalardı. Oyunun ilk çıktığı 2015 yılından bu yana kullanıcılar bu isteklerini dile getiriyordu ama Niantic özelliği yeni duyurabildi. Çok yakın zamanda diğer Pokemon Go oyuncularıyla buluşup, gerçek zamanlı çevrimiçi karşılaşmalar yapabileceksiniz. Niantic’in özelliği duyurduğu tweete aşağıdan ulaşabilirsiniz;

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim