Anlık Bildirim

Nikola Motor üstün özelliklere sahip elektrikli UTV'sini duyurdu

Elektrik alanında yatırımlarıyla öne çıkan Nikola, hidrojen elektrikli tırı sonrası şimdi de tamamen elektrikli UTV modelini duyurdu. Nikola Zero isimli aracın özellikleri oldukça dikkat çekici.
Hidrojen yakıt hücreli tırıyla ilk olarak karşımıza çıkan Nikola firması, sonrasında enerji bölümüyle adından söz ettirmişti. Firma şimdi de Nikola Zero ismindeki off road kullanım amaçlı yeni UTV modelini duyurdu. Araç özellikleriyle lüks otomobil seviyesinde ve UTV oluşuyla oldukça dikkat çekici.
Araçla ilgili konuşan Nikola CEO'su Trevor Milton, Nikola Zero'nun ABS, stabilite kontrolü, yol tutuş destek sistemi ve tork vektörleme sistemleriyle UTV alanında bir ilk olacağını söylüyor. Aracın yollarda yasal olması için çok uğraş verdiklerini söyleyen Milton, insanların Nikola Zero'yu işe giderken sürebileceğini belirtiyor.
Firmanın açıklamalarına göre 35 bin dolar başlangıç fiyatına sahip olacak olan UTV, 415 beygir ve 555 beygir olmak üzere iki farklı güç seçeneği sunacak. Aynı zamanda 3 farklı batarya seçeneği de sunacak araçta 75 kWh, 100 kWh ve 320 km menzil sunan 125 kWh batarya seçenekleri bulunacak.
İç mekanda 10 inçlik bir bilgi-eğlence ekranı ve 7 inçlik bir gösterge ekranı yer alan Nikola Zero, IP67 su geçirmezlik sertifikasına sahip. 32 inç tekerlekler üzerinde yer alan UTV, dilenirse off road amaçlı ön ve arkada 2 ton kapasiteli vinçle geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim