Anlık Bildirim

Nintendo, Mayıs ayında Miitomo'nun fişini çekecek

Nintendo'nun mobil uygulama ekosistemine adım attığı ilk oyun olan Miitomo için yolun sonu göründü. Şirket yaptığı açıklamada Miitomo hizmetini 9 Mayıs tarihinde sonlandıracağını duyurdu.
Nintendo akıllı telefonlar için oyun çıkaracağını ilk açıkladığında şirketten beklenti büyüktü ancak bunun yerine “Miitomo” isimli bir uygulamayla karşılaştık. Japon teknoloji devi oyunla olmasa da pratik olarak bir sosyal sohbet uygulamasıyla resmen mobil oyun pazarına adımını atmıştı. Şirket yaklaşık iki yıl sonra Miitomo'nun fişini çekmeye karar vermiş gibi görünüyor.
Nintendo'nun web sitesinde yayınlanan bir bildiride Miitomo'nun 9 Mayıs 2018 tarihi itibariyle kapanacağı açıklanırken, kullanıcılara uygulamanın yayınlanmasından bu yana sürdürdükleri destek için teşekkür edildi. Şirket 9 Mayıs tarihinde hizmet sonlanana kadar kullanıcıların Miitomo Drop'u oynamaya ve Miitomo mağazası gibi diğer özellikleri kullanmaya devam edebilmesi için günlük giriş bonusu olarak Miitomo parası ve oyun biletleri sunmaya devam edecek.

Gittikçe gözden düştü

Miitomo uygulaması, ilk yayınlandığında (muhtemelen kullanıcıların merakından dolayı) bir miktar başarılı gibi görünse de daha sonra güncelleme eksikliği ve ilerleme kaydedilememesi nedeniyle sabit oranda oyuncu kaybı yaşadı. Aslında tam olarak oyun diyemeyeceğimiz Miitomo, sanal dünyada kullanıcıların birbirleriyle etkileşim kurabilecekleri sosyal bir uygulama olarak ön plana çıkmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim