Anlık Bildirim

Nissan Pulsar emekli oluyor

Dört yıl boyunca beklentileri karşılamak için büyük çaba harcayan Pulsar için ne yazık ki yolun sonu göründü. Japon otomotiv devi Nissan, kompakt hatchback modeli Pulsar’ın satışını sonlandırıyor.
Nissan Pulsar ile vedalaşma vaktimiz yaklaştı. Pulsar ile istediği satış rakamlarına ulaşamayan Nissan, geçtiğimiz Haziran ayında "Avrupalı kullanıcıların hızla geleneksel araçları bırakıp crossover modellere geçtiğini gözlemliyoruz" açıklamasını yaptı. Böylece Nissan, Avrupa'daki 5 kapılı hatchback segmentinden tamamen çıkmış oldu.  

Çin'de Tiida adı ile satılmaya devam edecek

Yıllık 64.000 adet satış rakamına ulaşmayı hedefleyen firma geçtiğimiz yıl sadece 25.221 adet Pulsar satabildi. Barselona'da üretilen Pulsar segmentindeki Volkswagen Golf, Ford Focus, Renault Megane, Honda Civic ve Skoda Octavia gibi büyük isimlerle yarışamadı.  
Pulsar Çin'de Tiida adı ile satılmaya devam edecek. Nissan bir diğer kompakt modeli olan Almera sedan'ın üretimini de durdurmayı planlıyor. Sadece Rusya'da satılan bu model 2014 yılında firmanın en çok satan modeli olsa da aracın popülaritesi günden güne azalmış durumda. Renault'nun sahibi olduğu bir tesiste üretilen Almera sedan yıl sonunda üretim bandından kaldırılacak.

Nissan Leaf ve Micra Avrupa’da SUV segmenti dışında satılan kompakt modellerden sonuncuları.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4244 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nissan, nissan pulsar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim