Anlık Bildirim

Nokia 3 için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınlandı

Nokia’nın geçen yıl duyurduğu giriş seviye telefonu Nokia 3, Android 8.0 Oreo güncellemesini resmen almaya başladı. Güncelleme haberi Nokia'nın resmi twitter sayfasından geldi.
İki aylık BETA geliştirme sürecinden sonra Nokia 3 modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesi resmen dağıtılmaya başlandı. Bir çok marka orta segment telefonlarına yeni android sürüm güncellemesini halen dağıtmazken, Nokia giriş seviyesi telefonunu güncelleştirmeye başladı. Gelen habere bakılırsa HMD Global'in her Nokia akıllı telefon için iki yıl güncelleme sözünde duracağı görünüyor. 
Google dışında kalan firmalardan en sık güncelleme veren markaların başında Nokia geliyor. Aslında bu pek sürpriz sayılmaz. Çünkü Nokia'nın, Samsung, Huawei, Sony, Lenovo gibi markalara nazaran piyasada çok daha az modeli mevcut. Dolayısıyla bu durum da güncelleme konusunda firmanın hızlı olmasını sağlıyor. Güncelleme Şubat ayında başlatılan BETA test sürümüne katılan kullanıcılara yüklenecek. Bu ayın sonuna kadar da tüm Nokia 3 cihazlarda yüklenmiş olması bekleniyor. Güncelleme OTA üzerinden sağlanacağı için, ayarlar menüsünden "Güncellemeleri Kontrol Et" kısmını ara ara ziyaret etmenizde fayda var.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim