Anlık Bildirim

Nokia, 5 Eylül'deki Windows Phone etkinliği için ilk tanıtım videosunu yayınladı


Nokia, 5 Eylül tarihli basın etkinliğine ait ilk tanıtım videosunu resmi Youtube kanalı üzerinden yayınladı. "İşler değişmek üzere" sloganıyla oldukça iddialı bir ürün tanıtacağının sinyallerini veren sektörün eski lideri, PureView teknolojisine sahip yeni telefonunu gün yüzüne çıkarabilir.
Birkaç hafta önce davetiyeleri dağıtılmaya başlayan New York'taki organizasyon, son döenmde yakın çalışmalarda bulunan Microsoft ve Nokia tarafından düzenlenecek. Apollo kod adlı Windows Phone 8 işletim sisteminin ilk örneklerinin sergilenmesi beklenen tanıtım, Finlandiyalı üretici için oldukça önemli. İlk Lumia cihazlarıyla düşüşünü engelleyemeyen Nokia'nın çok daha güçlü donanım ve yazılımın güç verdiği ikinci dalga modellerini piyasaya sürerek tekrar yükselişe geçmeyi planladığı tahmin ediliyor.
Yayınlanan tanıtım videosu, PureView teknolojisinin mevcut olduğu bir akıllı telefonun duyurulacağına dair ipuçları taşıyor. Bazı Nokia yöneticileri, gelişmiş kamera özelliklerinin eşlik ettiği Lumia telefonlarının yolda olduğunu resmen dile getirmişti, ancak henüz cihaz(lar)ın hiçbir teknik detayları kesinleşmedi. 
Önümüzdeki hafta Türkiye saati ile 16:30'da başlayacak olan Windows Phone etkinliğinde WP8'in durumuyla ilgili yeni detayların da paylaşılacağı belirtiliyor. Daha fazlası için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3649 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lumia, Windows Phone ve
3 etiket daha nokia microsoft apollo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim